Toorkakao pasta saadakse pressitud kakaoubadest, mida kuumutatakse madalal temperatuuril, kuni moodustub ühtlane pasta/mass, millest tuleb ka toote nimetus.
Toorkakao mass on kõige puhtam ja naturaalsem kakaotoode. Tegemist on etapiga enne toorkakao või ja toorkakao pulbri teineteisest eraldamist.
Toorkakaod peetakse ka õnnelikuks toiduks (happy food), sest sisaldab türosiini, mis on oluline õnnehormooni serotoniini tekkimisel.
Toorkakao pastast saab väga lihtsalt magustaja (näiteks kookossuhkur, agaavi siirup, vahtrasiirup) ja kakaovõi/kookosõli lisamisel omale sobiva maitsega/magususega tooršokolaadi valmistada. Juurde võib lisada erinevaid pähkleid, marju või supertoidu pulbreid.
Toorkakao pasta sobib ka muude magustoitude valmistamiseks hästi, kuumaks joogiks (kakao-tseremooniad näiteks) või ka smuutisse.
Sellel tootel Euroopa Liidu mahetoote sertifikaat EE-ÖKO-02
Päritolumaa: Peruu
Kaal: 1 kg
Säilitada jahedas ja kuivas