Toortatra puder mustikate ja pohladega

tatrapuder 3
Toortatra putru võib teha väga erinevate komponentidega. Siin kasutasin värskelt korjatud mustikaid ja pohlasid koos tavapäraste banaanidega. Viigimarjad annavad mõnusa rammusa ja magusa maitse. Võib ka välja jätta, kui neid käepärast ei ole.

Koostisosad:

[green]

  • 1 klaas toortatart (leotatud üleöö)
  • 2 banaani
  • 5 spl mustikaid
  • 3 viigimarja (leotasin 10 min)
  • 1 spl linaseemneid
  • 1 spl pohlasid

[/green]

Portsjonite arv: 2

Valmistamine:

  1

Pese üleöö leotatud tatar hoolikalt ja lisa koos ülejäänud komponentidega blenderisse koos vähese viigimarjade leotusveega.

Blenderda kuni saad soovitud kreemja massi. Mida kaume blenderdad seda kreemjam tuleb.

Peale raputasin näpuotsatäie leotatud tatart, mis sai kõrvale pandud enne, kui ülejäänud tatra blenderisse panin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga